Agenda

FREE: 5 events να ζήσεις δωρεάν στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο

Με ελεύθερη είσοδο στην πόλη το Σαββατοκύριακο.

Parallaxi
free-5-events-να-ζήσεις-δωρεάν-στη-θεσσαλονίκη-το-430725
Parallaxi
Κεντρική εικόνα – εικόνες Facebook Page @ Vegan life Festival (Anastasia Giannaki και Catherine Nefeli Kordoula)

Αν έχεις ξε-μείνει από budget εντός πόλης και δεν ξέρεις πώς ακριβώς θα περάσεις το Σαββατοκύριακό σου, συγκεντρώσαμε πέντε ωραίες και διαφορετικές ιδέες με ελεύθερη είσοδο στη Θεσσαλονίκη. Απολαύστε από μία δυνατή βόλτα στο Vegan Life Festival μέχρι ένα ανεβαστικό φοιτητικό πάρτι με “φωτογένεια” ακόμα και ένα εντυπωσιακό παραδοσιακό show στην πλατεία Αριστοτέλους.

Το Vegan Life Festival Thessaloniki στο Φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης

Εικόνα Facebook @ Vegan Life Festival

Το Thessaloniki Food Festival, το Vegan Life Festival Thessaloniki ανοίγει τις πόρτες του για δύο μέρες γεμάτες απολαυστικό, vegan φαγητό, cruelty free αλλά και zero waste προϊόντα, ενημέρωση από ακτιβιστικές ομάδες, μοναδικές ομιλίες και εργαστήρια, δραστηριότητες για παιδιά και τη μεγαλύτερη συνάντηση ατόμων που ενδιαφέρονται για ένα φιλικότερο τρόπο ζωής προς τα ζώα, τον πλανήτη και τον άνθρωπο!

*Σάββατο & Κυριακή 13 & 14 Απριλίου 2019 στο Φουαγιέ Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, Είσοδος: Ελεύθερη, Ώρες διεξαγωγής: 11:00 – 23:00

Aνοιξιάτικη γιορτή και vintage bazaar στο Τελλόγλειο

Την Κυριακή 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η Ανοιξιάτικη γιορτή του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ. Περιμένουμε με χαρά τους μικρούς μας φίλους να δημιουργήσουμε πολύχρωμες πασχαλινές και ανοιξιάτικες κατασκευές. Τη γιορτή θα πλαισιώσει μουσικά η χορωδία του Συλλόγου Κουριωτών «Ταξιάρχης», με συνοδεία κιθάρας από τον κύριο Κρίτωνα Βουγιούκα.

*Την Κυριακή 14 Απριλίου στις 11.00 στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ, Αγίου Δημητρίου 159Α, είσοδος ελεύθερη

Πάρτυ της ομάδας ΦΛΑΣ στο φουαγιέ Πολυτεχνικής

Η Φωτογραφική Λέσχη Αρχιτεκτονικής Σχολής σας προσκαλεί στο πάρτι της στο Φουαγιέ του Πολυτεχνείου το Σάββατο 13/4 στις 23.00. Σας περιμένουν με χαμόγελα και όρεξη για γνωριμία και χορό.

*Σάββατο 13 Απριλίου στις 23.00 στο φουαγιέ Πολυτεχνείου, facebook event

Στις Λαζαρίνες της Αιάνης στην Πλατεία Αριστοτέλους

Στο πλαίσιο της προώθησης και της ανάδειξης του εθίμου των Λαζαρίνων της Αιανής και εκτός των ορίων του Νομού Κοζάνης, 100 γυναίκες της Αιανής, όλων των ηλικιών, ντυμένες με τις πανέμορφες, μορφοκεντημένες, πολύχρωμες φορεσιές τους, θα τραγουδήσουν μέρος των «Λαζαριάτικων» τραγουδιών την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00, στην πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης.

*Την Κυριακή 14/4 στις 18.00 στην Πλατεία Αριστοτέλους

Παρακολουθήστε τον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”

Ο 14ος Διεθνής Μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, πλαισιωμένος από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ., καθώς και το Δρόμο 1.000μ. μαθητών Δημοτικών Σχολείων, όπου μπορούν να τρέξουν ή να βαδίσουν δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου.

*14 Απριλίου 2019, Αφετηρία: Πέλλα – Τερματισμός: Θεσσαλονίκη

Η parallaxi γνωρίζει τη Θεσσαλονίκη καλύτερα. Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για όλα τα θέματα που αφορούν την πόλη απλά κάνε like εδώ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα