Αγορά

Μουσική και φως σε μία μαγική βραδιά με τον Στέφανο Κορκολή στο Κολλέγιο Ανατόλια

Μία υπέροχη μουσική βραδιά με τον Στέφανο Κορκολή διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια (ΣΦΚΑ) για την υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, στον αύλειο χώρο του Macedonia Hall.

Parallaxi
μουσική-και-φως-σε-μία-μαγική-βραδιά-με-1076494
Parallaxi

Η Πετιούλα Κατσάρκα, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια, καλωσόρισε τον Στέφανο Κορκολή και τους συνεργάτες του, ευχαριστώντας τους για την παρουσία και τη διάθεσή τους να ενισχύσουν το σημαντικό εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο του εκπαιδευτικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού που υποστηρίζει διαχρονικά παιδιά με περιορισμένα οικονομικά μέσα. «Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τα αριστούχα παιδιά για να φοιτήσουν σε αυτό το εξαιρετικό σχολείο» είπε η κ. Κατσάρκα ευχαριστώντας τα μέλη του ΔΣ και του Συλλόγου, το κοινό, τους χορηγούς που συνέβαλαν ο καθένας από την πλευρά του στη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης.

Από την πλευρά του ο Στέφανος Κορκολής μοιράστηκε με το κοινό τις δικές του εμπειρίες, καθώς και ο ίδιος υπήρξε υπότροφος σπουδαστής κλασικής μουσικής στη Γαλλία, και εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά καθώς με τη μουσική του μπόρεσε να υποστηρίξει το έργο του Συλλόγου Φίλων. Η πανσέληνος και το φαντασμαγορικά φωτισμένο Macedonia Hall δημιούργησαν τις ιδανικές συνθήκες ώστε ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας να ξεδιπλώσει το πλούσιο ρεπερτόριό του και το σπάνιο μουσικό του ταλέντο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με DJ Set, μπουφέ και επιλεγμένα κρασιά από το My Cava by Depot Des Vins. Παράλληλα λειτούργησε open bar με την επιμέλεια του Le Cercle de Salonique και προσφορά των ποτών από την Bacardi Greece και του πάγου από την Nice Ice. Οι ξηροί καρποί ήταν προσφορά του Exereton, το φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο νερό ήταν προσφορά της εταιρίας AVATON, ενώ στο τέλος της βραδιάς το κοινό απόλαυσε παγωτό από το Bufala Gelato.

Ο ΣΦΚΑ ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές της εκδήλωσης για τη συμπαράσταση και την υποστήριξή τους.

Πλατινένιοι χορηγοί: Apollonia Politia by Hondos Center, Pink Dot CaféWonder Lounge.

Χρυσοί Χορηγοί: ElvialMEXILLabanaris Robotic Surgery

Αργυρός Χορηγός: Trofelia Promoting Food

Χορηγοί: Bombay SapphireAvatonMyCava

Χορηγός Επικοινωνίας: Glow

Χορηγοί Φιλοξενίας: Hyatt Regency ThessalonikiAstoria Hotel

Χορηγός Αερομεταφορών: Aegean Airlines

Χορηγός μεταφορών: Jordan’s travel

Υποστηρικτές: Bufala GelatoExeretonLe Cercle de Saloniquemfree Φυτικά ΕντομοαπωθητικάNice Ice, Coca Cola Greece, Three Cents Artisanal Beverages

Φωτογραφική κάλυψη: Δημήτρης Ανδρίτσος

Ιατρική Υποστήριξη: Κλινική “Άγιος Λουκάς”

Ο Σύλλογος Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια ιδρύθηκε το 1985 και αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό, κοινωφελές σωματείο. Στόχος του είναι να στηρίζει το Κολλέγιο Ανατόλια τόσο ηθικά όσο και οικονομικά, μέσα από τις εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που διοργανώνει, βοηθώντας το Κολλέγιο Ανατόλια να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή παιδεία στους μαθητές και τις μαθήτριές του και ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για όλους.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα