Διεθνή

Νέα Υόρκη: 12χρονος πετούσε μπουκάλια με αλκοόλ από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Στο νοσοκομείο μία 24χρονη που τραυματίστηκε - Η Αστυνομία απέκλεισε την περιοχή για πάνω από μία ώρα

Parallaxi
νέα-υόρκη-12χρονος-πετούσε-μπουκάλια-με-935722
Parallaxi

Δύο νεαροί πέταξαν γυάλινα μπουκάλια με αλκοόλ από τον 32ο όροφο ενός ξενοδοχείου κοντά στην Times Square της Νέας Υόρκης την Παρασκευή, τραυματίζοντας μια 24χρονη γυναίκα που περνούσε από κάτω, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Οι δυνατοί κρότοι από τα γυαλιά που έπεφταν στο δρόμο προκάλεσαν πανικό στο σημείο, καθώς κάποιοι νόμιζαν ότι πέφτουν πυροβολισμοί. Μετά από λίγη ώρα η Αστυνομία αναγκάστηκε να αποκλείσει τον δρόμο.

«Θα μπορούσε κυριολεκτικά να σκοτώσει κάποιον»

«Μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι νόμιζαν ότι ήταν πυροβολισμοί. Όταν κάτι πέφτει από 32 ορόφους και χτυπάει στο έδαφος, κάνει δυνατό θόρυβο», δήλωσε στη New York Post πηγή της αστυνομίας.

Η πτώση των μπουκαλιών προκάλεσαν πανικό στο σημείο

Οι δράστες, ένας 12χρονος και ένα 11χρονο κορίτσι, έμεναν με τους κηδεμόνες τους σε γνωστό ξενοδοχείο, επάνω στη Λεωφόρο. Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα άρχισαν να πετάνε γυάλινα μπουκάλια με αλκοόλ από το παράθυρο του δωματίου τους στον 32ο όροφο.

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απερίσκεπτη έκθεση σε κίνδυνο ως ανήλικος μόνο στον 12χρονο. Η 24χρονη τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κοψίματα στο κεφάλι.

«Ακούστηκε σαν έκρηξη» δήλωσε ένας περαστικός.

«Πετώντας ένα μπουκάλι από τον 32ο όροφο μπορεί κυριολεκτικά να σκότωνε κάποιον» δήλωσε ένας security που βρισκόταν σε διπλανό κατάστημα, ενώ χαρακτήρισε την ιδέα των νεαρών δραστών ως «τρελή».

Ένας άλλος εργαζόμενος στην περιοχή δήλωσε πως νόμιζε ότι πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς όλοι κοίταζαν επάνω.

Η Αστυνομία απέκλεισε την περιοχή για πάνω από μία ώρα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να φύγει ή να μπει στην περιοχή.

Πηγή: in.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα