Life

Νοσταλγία, χαμόγελα, συγκίνηση – Το ελληνικό κοινό υποκλίθηκε στο ιστορικό reunion

Εσένα ποια ήταν η αγαπημένη στιγμή αυτής της συγκινητικής επανένωσης;

Parallaxi
νοσταλγία-χαμόγελα-συγκίνηση-το-ελλ-768138
Parallaxi

Χτες το βράδυ, σχεδόν όλη η Ελλάδα παρακολούθησε στο Star Channel το reunion που περιμέναμε. Τα Φιλαράκια που όλοι αγαπήσαμε μέσα από τους δέκτες μας τα σαββατοκύριακα (και όχι μόνο), επέτρεψαν στα στούντιο που έκαναν γυρίσματα για δέκα ολόκληρα χρόνια και θυμήθηκαν στιγμές που σημάδεψαν την πορεία μιας ιστορικής τηλεοπτικής κωμωδίας.

Οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί, οι οποίοι είναι καλοί φίλοι και στη ζωή, ομολόγησαν πως αν και κράτησαν επαφές μεταξύ τους, σπάνια κατάφερναν να βρεθούνε στο ίδιο μέρος όλοι μαζί. Λογικό αν σκεφτείς πως ο καθένας είχε μία λαμπρή καριέρα μετά το μεγάλο φινάλε της σειράς. Μπορεί να μην είδαμε ένα κανονικό επεισόδιο με τους χαρακτήρες χρόνια μετά αλλά σίγουρα δεν ήταν μία απλή συνέντευξη που κάπου θα είχαμε ξαναδεί.

Έπαιξαν παιχνίδια, η Lisa Kudrow τραγούδησε το Smelly Cat με τη λατρεμένη Lady GaGa, διάβασαν ατάκες από τα πιο αστεία επεισόδια, συνάντησαν guests των επεισοδίων που άφησαν εποχή και έκλαψαν αναπολώντας τα χρόνια που έκαναν τα πρώτα τους βήματα. Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν και οι συνεντεύξεις των δημιουργών, David Crane και Martha Kauffman, που ομολόγησαν ότι δεν περίμεναν μία τέτοια επιτυχία. Επίσης, τόνισαν πως η αναζήτηση των ηθοποιών ήταν εξαιρετικά δύσκολη και πως χωρίς τους συγκεκριμένους, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο.

O James Corden, ο οποίος ήταν ουσιαστικά ο παρουσιαστής του επεισοδίου, έκανε κάποιες ερωτήσεις στους ηθοποιούς και οι απαντήσεις τους μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Εσύ περίμενες πως ο David Schwimmer (Ross) και η Jennifer Aniston (Rachel) ήταν τσιμπημένοι ο ένας με τον άλλον και στην πραγματικότητα τα πρώτα χρόνια του show; H Courtney Cox (Monica) πάντως, ομολόγησε πως όλοι τον είχαν καταλάβει. Όμως, αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι αγάπησαν αυτή τη δουλειά και τον κόσμο που γνώρισαν μέσα από αυτή.

To επεισόδιο ήταν trending topic στο twitter με το #FriendsReunionGR και εμείς μαζέψαμε κάποιες από τις πιο αστείες αλλά και συγκινητικές αντιδράσεις του κοινού. Για ρίξε μία ματιά!

*Το επεισόδιο είναι διαθέσιμο στη Vodafone TV

Δείτε επίσης

«Τα Φιλαράκια» έκαναν reunion και όλοι μιλούν γι’ αυτό

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα