Ματιές στην πόλη

Πεζόδρομος Αγίας Σοφίας: Πρασινίζει

Δίχασε τον δήμο με την Περιφέρεια και τους πολίτες αλλά τελικά έμεινε (ευτυχώς). Ο πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας θέλει πολλή δουλειά ακόμα για να πάρει την τελική μορφή που ονειρευόμαστε χωρίς να δυσαρεστεί κανέναν, εμπόρους, πολίτες και οδηγούς, αλλά κάνει τα πρώτα του βήματα προς ήπιες βελτιώσεις. Με τη δημοτική αστυνομία να έχει γίνει περισσότερο […]

Κύα Τζήμου
πεζόδρομος-αγίας-σοφίας-πρασινίζει-7827
Κύα Τζήμου
pezodromos_0.jpg

Δίχασε τον δήμο με την Περιφέρεια και τους πολίτες αλλά τελικά έμεινε (ευτυχώς). Ο πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας θέλει πολλή δουλειά ακόμα για να πάρει την τελική μορφή που ονειρευόμαστε χωρίς να δυσαρεστεί κανέναν, εμπόρους, πολίτες και οδηγούς, αλλά κάνει τα πρώτα του βήματα προς ήπιες βελτιώσεις.

Με τη δημοτική αστυνομία να έχει γίνει περισσότερο ενεργή στην διευκόλυνση του κυκλοφοριακού στις επιβαρυμένες οδούς Παύλου Μελά και Μακένζυ Κινγκ και την επιβολή του ωραρίου φορτοεκφόρτωσης τώρα ήρθε να προστεθεί στις προσπάθειες της καλύτερης λειτουργίας του και ένα ήπιος καλλωπισμός μέσω καινούριων φυτών και πρασίνου αφού οι αρμόδιες υπηρεσίες της αντιδημαρχίας Ποιότητας Ζωής προχώρησαν χτες σε νέες φυτεύσεις. Τοποθετήθηκαν νέα παρτέρια με δέντρα και λουλούδια, αλλάζοντας την εικόνα του πεζόδρομου, σαφώς προς το καλύτερο.

Με την οικονομική στενότητα του δήμου ακόμα κι αυτό είναι κάτι περιμένοντας το καλύτερο για έναν πεζόδρομο που δίνει αυτονόητα και μόνο με την ύπαρξή του μια ανάσα στο ιστορικό κέντρο.

Και κάποια στιγμή επιτέλους ας συνειδητοποιήσουν οι οδηγοί μηχανών ότι δεν ανήκουν στην κατηγορία των πεζών, ούτε των ποδηλατιστών. *Οι φωτογραφίες είναι της Ελένης Βράκα

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα